Han hørte et skrik fra bakken og begynte å grave. Men det han fant var SJOKKERENDE!

Denne familien i Rostov i Russland gikk forbi en gate som nettopp var ombygget. Når de gikk forbi, hørte de noe fra under bakken. Etter å ha spurt forbipasserende, fant de ut at gaten og trappeoppgangen hadde hatt et enormt synkehull før det ble lagt ny brostein. Både lekende barn og dyr hadde blitt sett før det ble fylt igjen, så de fryktet det verste.

De forsøkte å få tak i han som eide husene i området, men imens tok en av mennene saken i egne hender, og begynte å grave. Og det som skjedde da, er rett og slett et mirakel!

Vi skjønner bare ikke hvordan dette er mulig. Takk og pris for at denne familien ble oppmerksomme på det som hadde skjedd, og begynte å undersøke. Takket være deres innsats har de antageligvis reddet liv.

Se hva som skjedde i videoen under, og del på Facebook om du ble like sjokkert som oss!
Kommentarer

kommentarer