Hunden skulle avlives og turte ikke å se opp. Da sa en person STOPP! For en helt!

Hunden Apollo hadde gjennomgått mye forferdelig, og hadde det virkelig ikke bra hverken fysisk eller psykisk. Han var så dårlig at han ikke engang kunne se noen i øynene.

Men en person og hans familie skulle snart forandre livet til Apollo!

De fant ham på et dyrehjem, hvor ingen ville adoptere ham. Han var i så dårlig form, at han skulle avlives snart. Dyrlegen advarte dem faktisk mot å adoptere Apollo, siden de aldri trodde han kunne komme til å fungere som en familiehund.

Men der tok de feil!

apollo1

Tross advarslene tok familien med ham hjem, og dette er hva de forteller:

”Vi tok ham med hjem, og gav ham mat, en seng, leker, og alt det en hvalp trenger. Dere skulle sett hvor lykkelig han ble når vi matet ham den første tiden.”

 

 

Det tok ikke lang tid før Apollo ble frisk, og sakte men sikkert ble han en god familiehund. Han elsker å kose med sin nye familie, og det beste han vet er å gå tur om morgenen.

”Han har blitt bestevenn med vår dachshund. Vi fikk også en baby for ikke lenge siden, og Apollo har adoptert ham som sin egen.”

 

apollo2

Kilde: Examiner

Når man leser denne solskinnshistorien, så er det et bevis på at alle hunder fortjener en ny sjanse i livet, uansett hva de har vært med på!

DEL gjerne denne solskinnshistorien med dine venner på Facebook:


Kommentarer

kommentarer