Hun gikk forbi den hjemløse mannen hver dag. Men når han ga henne en lapp forandret ALT seg!

Han visste ikke at dette lille papirarket skulle forandre livet hans. For alltid.

«Her bodde han:»

hjemlos01

Noen historier varmer ordentlig i hjertet, og dette er en slik historie. Hjemløse Raimundo Arruda Sobrinho satt på den samme plassen i 35 og skrev dikt. Hans store drøm var å en dag få de publisert, at noen skulle sette pris på det han skrev.

hjemlos02

Men i 2011 hendte det noe, som skulle endre hans liv for alltid. Denne dagen gikk Shalla Monteiro forbi, noe hun hadde gjort mange ganger før. Men denne dagen bestemte hun seg for å stoppe opp, og prate med ham.

 

 

De to ble gode venner, og en dag ga han henne et av sine dikt. Teksten rørte henne så dypt, at hun laget en Facebook-side hvor hun la ut diktene, slik at resten av verden fikk sett dem. Siden på Facebook vokste seg stor, og det kom inn mange hyllester til denne hjemløse og «glemte» mannen.

hjemlos03

Leserne begynte å sende ham gaver, og de som gikk forbi hver dag, begynte å sette seg ned ved ham, og de fortalte ham hvilken enorm inspirasjon han og hans dikt var.

Siden på Facebook vokste til over 120000 fans. Men en dag skjedde det noe som var helt utrolig.

hjemlos04

Raimundo hadde mistet kontakten med sin bror for mange år siden. Men nå hadde broren sett ham på Facebook, og kom og besøkte ham der han satt i veikanten.

Broren tilbød Raimundo å flytte inn hos seg, og etter å ha vært alene i 35 år, fikk Raimundo endelig en familie!

hjemlos05

Etter at han møtte kvinnen i veikanten, har livet hans forandret seg enormt. Han jobber nå med å få oppfylt sitt største ønske:

Å få gitt ut sine dikt på et ordentlig forlag.

hjemlos06

For en flott, inspirerende og sterk historie!

Likte du denne historien? DEL den gjerne med dine venner!


Kommentarer

kommentarer