Barna leker som vanlig i skolegården. Men når læreren kommer ut får hun sitt LIVS overraskelse!

Barna leker som vanlig ute i skolegården på St. Julians barneskole i Newport, Storbritannia. Men når læreren kommer ut, skjer plutselig DETTE!

Hvordan kan man gi sin takk til et menneske som har dedikert 25 år av sitt liv til å undervise? Fru Gabica skulle gå av med pensjon, og når hun kommer ut i skolegården på sin siste dag, finner hun ut hva elevene har holdt på å forberede i flere dager. Ikke bare var det en fantastisk overraskelse, det var også noe hun virkelig fortjente.

Lærerne våre har et stort ansvar når det gjelder å forme og lære opp våre barn, og de fortjener virkelig å bli påskjønnet litt. Vi synes barnas måte å si takk, og farvel, til fru Gabica er kjempeflott!

DEL gjerne denne artikkelen med dine venner om du er enig!
 

Kommentarer

kommentarer