Han hadde et siste ønske like før kona døde. Det som skjedde rørte meg til tårer!

Helen og Joe hadde et langt og lykkelig ekteskap, hele 73 år var de gift. Når hun til slutt ble syk, og lå for døden, hadde Joe et siste ønske før hun gikk bort, at hun ga ham et løfte. Og det løftet virket det som om hun holdt.

eldreep1

94 år gamle Helen lå for døden i sykehussengen. Joes siste ord til henne? «Helen, hent meg hjem». Og det gjorde hun tydeligvis, fordi Joe fulgte etter henne i døden bare noen timer senere.

Deres liv sammen var til tider hardt. Etter å ha fått et barn, og med enda et på vei, måtte Helen si farvel til Joe, da han måtte tjenestegjøre i andre verdenskrig i 1942. Etter å ha fått barnet, sendte Helen et bilde, som Joe bar med seg i 3 lange år i krigen, nære sitt hjerte, før han dro hjem til sin kone og to barn.
eldreep2

De gikk igjennom mye disse to i årene som gikk, både på godt og vondt. De fikk 10 barn, 16 barnebarn, 29 oldebarn, og til og med et tipp-oldebarn. Etter 73 år sammen, fikk de være sammen i døden også. Vi tror de ble lykkelige der også.
eldreep3

 

 
eldreep4
eldreep5

Dette bildet, et av de siste som ble tatt av de sammen, viser hvor mye kjærlighet det var mellom dem.
eldreep6

Vi håper de er lykkelige der de er nå, sammen igjen.

Likte du denne historien? DEL den gjerne med dine venner:


Kommentarer

kommentarer