Hvalen svømte opp til båten deres. Da la fiskerne merke til at noe var GALT!

Den 11te august var fiskerne Ivan Iskenderian og Michael Riggio på vei hjem fra en fisketur nær Sydney i Australia. Til deres store overraskelse, nærmet det seg en stor hval båten deres. Men det som var mer merkelig, var at hvalen hele tiden stakk hodet over vannet, sprayet vann, og dunket forsiktig borti båten deres.
– «Det var helt uvirkelig, vi kunne ikke tro våre egne øyne», sier Ivan Iskenderian.

Men det tok ikke lang tid før fiskerne skjønte at hvalen ikke bare lekte seg; I munnen på hvalen satt det nemlig fast en plastpose som var tvinnet inn i fiskesnøre. Dette kan være livstruende for en hval, da det kan føre til stress, sult og død. Så Ivan skjønte han måtte ta affære, og det kjapt.

Han lener seg ut fra båten, og det som skjer kan du se i videoen under!

 

De er IKKE dumme disse dyrene altså! DEL gjerne om du likte denne videoen!


Kommentarer

kommentarer