Dette paret fant en 50 år gammel safe UNDER kjøkkengulvet. Innholdet fikk meg til å MÅPE!

Dette paret skulle bare pusse opp kjøkkenet på huset de hadde kjøpt, med det de fant under kjøkkengulvet ga dem et sjokk!

Når de hadde flyttet inn i huset, hadde de funnet en lapp med en kombinasjonskode, i et medisinskap. De hadde ikke tenkt mer over det, men tok vare på lappen. Og den skulle vise seg å komme til nytte!
safe1

Etter å ha prøvd koden 5-6 ganger, lykkes de å åpne safen.
safe2

Etter å ha åpnet safen, stod tiden stille, kan de fortelle. Den inneholdt nemlig over 50,000 dollar ( over 400,000 norske kroner ), og en flaske whisky fra 1960.
safe3

De stirret i vantro på det de hadde funnet. Etter å ha telt de gamle dollarsedlene, fant de ut at det var eksakt 51,080 dollar.
safe4

De fant også denne flasken whisky/bourbon.
safe5

Seglet på flasken er ikke brutt, og den er fra 1960 ( og allerede da var den 6 år gammel ). Denne flaska skal visst være svært sjelden.

safe6

I safen lå det også en bok, «A Guide for the Perplexed», som virker å gi ledetråder til en ny skatt.
safe7

I boken er det et fotografi av en mann, og på baksiden er det skrevet: «Alan, jeg har en bok du må lese. Jeg har streket under noen viktige setninger i den. Hilsen din venn, Vincent.”.

På forskjellige sider i boken er det streket under ord og setninger, og det er et bilde av staten Arizona.

safe8

På side 11 er det et bilde av et hus, med teksten «Der ble det høstet rikelig inn», og en tegning av et tre, som er splittet i 3 stammer.
safe9

Paret har lagt bildene ut på nettet i håp om at noen kan gjenkjenne huset eller treet på bildet, så skattejakten kan få en god slutt.
safe99

De har ikke bestemt seg for hva de skal gjøre med pengene enda, i tilfelle denne Alan fremdeles er i live. Men de sier:
«Vi beholder iallefall whiskyen!»

Kilde: Imgur

For en utrolig oppdagelse! DEL gjerne denne artikkelen med dine venner:


Kommentarer

kommentarer