Han våknet fyllesyk og husket INGENTING, men kona var kjempefornøyd. Grunnen ga meg latterkrampe!

 

En gift mann, Geir, våknet med den verste fyllesyken han noensinne hadde kjent, etter at han hadde vært ute med kompisene og drukket kvelden før. Han våknet i senga alene, og husket ikke engang hvordan han kom seg hjem, og nå begynte han å bli redd for om han hadde gjort noe galt kvelden før. Geir må anstrenge seg for å åpne øynene, og det første han ser er to aspirin og et glass vann på nattbordet. Han setter seg opp, og ser at alle klærne hans ligger rene og nystrøkne foran ham. Han hiver i seg aspirinen, og går ut på badet. Men når han ser seg i speilet, ser han at han har fått et svært blåøye, og nå begynner han virkelig å få angst.

Så legger han merke til en lapp som henger på speilet, med små hjerter på det og et kyssemerke fra lebestift: «Kjære, frokosten står på bordet, jeg dro tidlig for å handle inn for å lage favorittretten din ikveld. Jeg elsker deg! Lillian» Han går inn på kjøkkenet, og får se et dekket frokostbord, med varm kaffe og dagens avis.

 

 

Sønnen hans sitter også ved bordet, så Geir spør «Hva skjedde igår?»

«Vel, du kom hjem i 4-tida i natt, kanon full. Du ramla over bordet ute igangen og knuste det, og så spydde du på teppet. Du fikk det blåøyet når du gikk inn i soveromsdøra.»

Nå begynner Geir å bli meget forvirret, og spør sønnen: «Så… Hvorfor er din mor i så godt humør, og har laget frokost til meg?»

Da svarer sønnen: «Åh, det ja. Vel, mamma fikk dratt deg inn til soverommet, og når hun forsøkte å ta av deg buksene, ropte du: «La meg være i fred, jeg er gift. Jeg er GIFT!»


 

Kommentarer

kommentarer