Politimannen stoppet 5 eldre damer på motorveien. Hvorfor? Jeg ler så tårene triller!

Politimannen satt i bilen sin ved siden av motorveien på E18, for å fange råkjørere. Plutselig ser han en bil komme putrende i sneglefart, i 80-sonen.

Han tenker at dette er jo minst like farlig som å kjøre for fort, så han setter på sirenene og kjører ut, og stopper bilen. Når han går frem, legger han merke til at det sitter 5 eldre damer i bilen, to foran og tre bak, og de er likbleke og ser ut som om de nettopp har sett et spøkelse. Forvirret kikker damen som kjører opp på politimannen, og sier: «Jeg skjønner ikke hvorfor vi ble stoppet, vi kjører jo etter fartsgrensen. Hva er problemet?»

“Frue,” svarer politimannen, “De kjørte ikke for fort, men du bør vite at å kjøre langt under fartsgrensen kan være veldig trafikkfarlig.”“Under fartsgrensen?” spør hun. «Neida, jeg kjørte AKKURAT fartsgrensen, den jeg så på skiltet, 18 kilometer i timen», sier hun litt stolt.

Politimannen, mens han forsøker å unngå å le, forsøker å forklare henne at 18 ikke er fartsgrensen, men at de er på E18. Litt flau over at hun har tatt feil, takker hun politimannen for at han sa ifra.

“Det er greit, frue, jeg skal ikke skrive noen bot, men før du drar må jeg spørre: Er alle i bilen ok? Disse andre kvinnene ser oppskaket ut, og de har ikke sagt et ord siden jeg stoppet dere?», sier politimannen.

Da svarer hun:

“Åjada, de kommer seg nok snart. Vi svingte nettopp av riksvei 181…”

Om denne historien fikk deg til å le, DEL den med dine venner:


Kommentarer

kommentarer