Hun spurte hvor hun kunne finne seg en rik mann. Svaret hun fikk? GENIALT!

Vi har sett nok eksempler på at rike eldre menn gifter seg med pene unge kvinner. Denne kvinnen ville gifte seg til rikdom ved å bruke sitt pene utseende, men uten å lykkes. Så hun bestemte seg for å søke hjelp.

Når vi fant denne historien, skjønte vi straks at vi måtte dele den, for den er rett og slett hysterisk morsom.
Om du syntes den var morsom, kommenter gjerne!

Det følgende ble lagt ut på et datingforum av en ung kvinne som søkte en rik mann:

Jeg kommer til å være ærlig med hva jeg skriver her. Jeg er 25 å gammel, jeg er veldig pen, har god smak og stil. Jeg ønsker å gifte meg med en fyr med en årslønn på 5 millioner eller mer. Du kan kalle meg grådig, men jeg føler at 5 millioner årlig er det som skal til for at jeg kan ha en god livsstil.
 
Jeg synes ikke kravene mine er høye. Er det noen her på dette forumet som har en inntekt på 5 millioner eller mer? Er dere alle gifte? Spørsmålet mitt er: hva skal til for å bli gift med rike menn som dere?
 
Av alle de jeg har «datet», så var den rikeste en med 1 million i inntekt, og det virker som det er så høyt jeg får til.
 
Så jeg spør noen spørsmål her:
 
1) Hvor treffer jeg rike menn? ( Gi meg en liste med navn og adresser på barer, restauranter og treningssenter )
2) Hvilken aldersgruppe bør jeg konsentrere meg om??
3) Hvorfor har de rikeste mennene kvinner som ikke er SÅ pene? Jeg har truffet noen kvinner som bare ser normalt pene ut, og de har veldig rike menn.
4) Hvordan bestemmer du hvem du vil gifte deg med, og hvem du bare vil ha som kjæreste? ( Jeg prøver å bli gift, ikke bare være kjæreste )
 
Frk. Pen
 
Når han leste hennes innlegg, bestemte en av landets rikeste investorer seg for å svare:
Kjære Frk. Pen,

Jeg har lest innlegget ditt med stor interesse. Jeg vil tro det finnes mange flere jenter som har de samme spørsmålene som deg. Jeg skal prøve å analysere situasjonen din som en investor.

Min årlige inntekt er langt over 5 millioner, som er minstekravet ditt, så jeg håper alle skjønner at jeg ikke kaster bort tid med dette.

Fra mitt standpunkt, som en forretningsmann, så er det en dårlig beslutning å gifte seg med deg. Grunnen er veldig enkel, så la meg forklare:

Uten å gå i detaljer, så det du prøver å gjøre er å bytte «skjønnhet» mot «rikdom», enkelt og greit. Person A har skjønnhet og Person B betaler for det, rettferdig og enkelt.

Men det er et problem her, skjønnheten din vil etterhvert forsvinne, sakte men sikkert. Pengene mine derimot vil ikke forsvinne uten noen god grunn. Faktum er, at min inntekt vil øke fra år til år, men du vil ikke bli penere fra år til år. Så synspunktet mitt angående økonomi er at jeg vil bli rikere og du vil bli fattigere. Av de uttrykkene vi bruker på børsen er at hver aksjepost har en verdi, og en handel med deg vil være en «byttehandel». Dersom denne aksjeposten dropper i verdi vil vi selge den, for det er ikke en god ide å holde på slikt for lenge, og det samme gjelder med ekteskapet du ønsker.

Ingen som har 5 millioner i årlig inntekt er en idiot, så vi ville bare vært kjæreste med deg en kort tid, ikke giftet oss. Jeg ville rådet deg at du avsluttet søket etter en rik mann du kan gifte deg med. Og forresten, jobb heller hardt, og gjør deg selv til en rik person med 5 millioner i inntekt. Gjør du det vil du ha større sjanse til å bli rik, enn å finne deg en rik tosk.

Håper dette svaret hjelper deg, lykke til videre!
Likte du denne historien? DEL den gjerne:

Kommentarer

kommentarer