Hun skal synge denne kjente låten. Sekunder senere SJOKKERER hun med sin stemme!

Daniella Mass er 22 år gammel og kommer fra Colombia, men nå bor hun i USA. Når hun var liten, gikk hun igjennom en operasjon for en lungesykdom, som gjorde at hun ikke kunne være ute og leke med de andre barna. Derfor var hun mye inne og alene, og den tiden brukte hun på å synge. Og hun brukte virkelig tiden bra, får man si!

Når hun flyttet til USA, så hun en dag en reklame for «America’s Got Talent» og bestemte seg for å legge inn en søknad. Når hun går på scenen, er hun kjempenervøs, men likevel håpefull, da hun hadde drømt om dette lenge.

 

 

Bare etter et par sekunder sjokkerer hun både publikum og jury med sin helt fantastiske stemme! Jeg fikk gåsehud av å se og høre på dette, for det er rett og slett fantastisk! Se hennes utrolige framføring av sangen «Con te partirò» i videoen under. Hva syntes du?Kommentarer

kommentarer