Faren overhørte sønnen ba aftenbønn. Men det gutten sa SJOKKERTE faren!

Noen ganger blir bønnene hørt, som du skal få se i denne morsomme historien. Men alt er ikke alltid slik det virker.

 

En kveld gikk faren forbi sønnens rom, og så at han satt på knær foran senga, og ba aftenbønn.

«Kjære Gud, pass godt på mamma og pappa. Hadet, morfar.» kom det fra sønnen. Faren syntes det var veldig merkelig, men glemte det raskt.

Neste dag døde morfaren. En måned senere, overhørte faren at sønnen ba aftenbønn igjen: «Kjære Gud, pass godt på mamma og pappa. Hadet mormor!»

 

 

Neste dag døde mormoren, og faren begynte å bli mer enn urolig over hele situasjonen.

En uke senere overhørte han nok en gang sønnens aftenbønn: «Kjære Gud, pass godt på mamma. Hadet pappa!». Nå fikk faren nesten hjerteinfarkt av det han hørte, begynte å svette og ble overnervøs. Han sa ingenting, men stod opp grytidlig neste dag for å unngå trafikk på vei til jobben. Han holdt seg til og med inne på kontoret igjennom lunsjen og middag, fordi han var livredd for at noe skulle skje ham. Ikke før etter midnatt bestemte han seg for å kjøre hjem, lettet over at han fortsatt levde.

Når han kom hjem, unnskyldte han seg til kona: «Beklager at jeg er så sen, kjære. Jeg har hatt en forferdelig dag idag.»

«Du har hatt en forferdelig dag? DU HAR HATT EN FORFERDELIG DAG???» ropte kona. «Postmannen ramla om stein død på trappa her idag!»

 

Likte du denne morsomme historien? Del den videre:


Kommentarer

kommentarer