Han drillet et hull i toppen av døra. Hvorfor? Det er bare så GENIALT!

Ikke bare er det genialt, det er jo kjempe-enkelt å gjøre også. Dette trikset kan spare deg for MASSE penger om du skulle være så uheldig å få innbrudd i sommer. Jeg skal iallefall gjøre dette før jeg drar på ferie med familien.

Det er aldri morsomt å tenke på at man kan få innbrudd i huset når man er borte. Det finnes alarmer og dyre safer man kan installere, men avanserte kriminelle har allerede funnet måter å bryte seg inn på. Men tenk på hvor mange gjemmeplasser det finnes i ditt hus, som kriminelle ALDRI kommer til å finne på å lete på. Tenk på det selv, hvor mange ganger har du sett toppen av døra?

Kjempesmart, ikke sant? Selv om noen kriminelle skulle se denne videoen, så er det usannsynlig at de klarer å finne den rette døra, eller i det hele tatt ta seg bryet med å lete.

DEL gjerne dette geniale trikset:

Kommentarer

kommentarer