Dette paret sluttet i jobben, solgte alt, kjøpte båt, og seiler nå rundt verden med katten Georgie

Mens resten av oss slaver i vei i våre 9 til 4-jobber, tok det eventyrlystne paret Matt og Jemma Johnson et valg som skulle forandre livet deres for alltid. De sluttet begge i jobbene sine, og solgte alt de eide, og begynte å seile verden rundt med katten deres, Georgie.

seiltur01

Dette paret, som begge er 32 år gamle, hadde aldri satt sine føtter i en seilbåt før! De kjøpte båten for et par år siden for å øve seg, og seilte til slutt ut. Til nå har de vært i 16 forskjellige land!

seiltur02

De følte riktignok at det ble litt ensomt med bare de to på turen, så de rekrutterte sin pelskledde venn, Georgie, som de adopterte i 2012. Georgie har nå sett 13 land! Paret forsikrer oss om at de holder Georgie trygg under dekk mens de seiler, i en sele for at den skal være trygg.

seiltur03

Helt fra Karibien til Sør-Amerika, så har dette kjærlighetsparet sett og gjort masse fantastiske ting!

seiltur04

De hadde begge lovende karrierer før de bestemte seg, Matt jobbet som bilselger, og Jessica for et bilforsikrings-selskap. Men om du sammenligner livene de hadde før, og det livet de lever nå, så er det ikke så vanskelig å forstå at de bestemte seg!

seiltur05

Pengene de tjente på å selge huset, bilene og inventar har vært mer enn nok til å finansiere turen. De lever riktignok sparsomt, tilsammen bruker de ca 7000 kroner i måneden på diesel, forsikring, mat, restauranter og vanlige levekostnader. Det beviser at materielle ting og eiendeler ikke alltid gjør folk lykkelig!

seiltur06

Å være på samme båt med en annen person i 24 timer i døgnet, året rundt, er kanskje oppskriften på et samlivsbrudd, vil mange si. Men dette paret sier det har gjort deres 10 år gamle forhold sterkere enn noensinne.

seiltur07
Syntes du også at denne historien var inspirerende?
DEL den gjerne med dine venner:

Kommentarer

kommentarer