En 3-åring var bortført fra sin mamma. Det buss-sjåføren gjorde da blir hyllet over hele verden!

Buss-sjåføren oppdaget at den 3 år gamle gutten som var blitt bortført fra sin mamma var på bussen. Med sin kidnapper! Det han gjorde da, blir hyllet av foreldre over hele verden. For en helt!

En 3 årig gutt var forsvunnet fra sin mamma utenfor et bibliotek i San Francisco i USA. Rundt en time senere oppdaget denne årvåkne buss-sjåføren, Tim Watson, en mann og en liten gutt som satt bakerst i bussen, og de passet til beskrivelsen politiet hadde sendt ut.

Tim reagerte på at gutten hadde tårer i øynene, og fattet mistanke. Han har to barn selv, og farsinstinktet slo inn for fullt. Han stoppet bussen, latet som han lette etter en gjenglemt grønn ryggsekk, og fikk ved nærmere øyensyn bekreftet at dette virkelig var den forsvunne 3-åringen. Så gikk han opp til førersetet igjen og ringte i all stillhet til politiet. Og på neste holdeplass ventet politiet, som gikk raskt til aksjon og befridde den lille gutten.

”Jeg gjorde det enhver forelder ville gjort i min situasjon”, sier Tim i et intervju. For en helt!

Kommentarer

kommentarer