Etter at de ga den hjemløse mannen penger, filmet de ham. Det de så kommer til å sjokkere deg!

Josh Paler Lin ga 100 dollar til en hjemløs mann, og for å se hvordan han brukte pengene, fulgte de etter og filmet ham i skjul. Det de filmet, sjokkerte ham, og det vil sjokkere deg og få deg til å tenke på nytt hvordan man behandler hjemløse personer!

Denne hjemløse mannen de filmet, Thomas, har hatt en god porsjon uflaks i det siste. Han måtte slutte i jobben sin for å ta vare på sine syke foreldre. Etterhvert døde begge foreldrene av kreft og nyresvikt, og Thomas mistet leiligheten. Selv om han ikke har noen verdens ting, bruker han likevel alt han har på å hjelpe andre.
Etter at dette klippet kom på YouTube, har de samlet inn penger til Thomas, over 27000 dollar så langt! For en fantastisk historie.

Kommentarer

kommentarer