Mann i rullestol sjokkerer sin brud – midt under bryllupet!

For over 13 år siden brøt Kevin benet, noe som førte til en nervesykdom. Dette førte til at han i 10 år måtte dra til sykehuset en gang i måneden, og legene sa det var det verste tilfellet de hadde sett. Han måtte tilslutt amputere benet, og ble bundet til en rullestol.

Når han traff sin forlovede, Kim, falt de for hverandre ved første øyekast. Hun sier hun aldri så rullestolen, bare den fantastiske personen som Kevin er, og det store hjertet han har. Kjærligheten de har for hverandre er enorm.

Nå har Kevin gått bak ryggen på Kim, med en overraskelse hun ALDRI kunne tenke seg til. Han har ventet til det perfekte øyeblikket for å avsløre hemmeligheten – under deres bryllup!
Akkurat når Kim går ned mot alteret avslører Kevin hemmeligheten, som sjokkerer henne, gjestene og alle oss andre.

Se den FANTASTISKE overraskelsen her:

Kommentarer

kommentarer